V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
10.844 NOK

Bilinnredning Dacia

Dacia er i dag en del av Renault Groupe og er det nest største varemerket i gruppen. Dacia ble grunnlagt i 1966 og var da Romanias første bilprodusent.
Selskapet var fra starten eid av staten og lagde ulike Renault-modeller på lisens. I 1999, ble selskapet privatisert og Renault-konsernet kjøpte 51% av aksjene. I dag eier Renault hele 99,43% av Dacia.  
Dacia har i dag en sentral rolle i Renault Groupe som et utviklingssenter for Sentral- og Øst-europa. Her skapes moderne, robuste og rimelige produkter for noen av verdens raskest voksende markeder.
Våre bilinnredninger passer Dacia Dokker van perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
Bilinnredning til venstre side Priseksempel 5460 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 10 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 5238 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 8 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 11210 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien
Lasteramper og løftere til din arbeidsbil. Priseksempel 27043 NOK

Lasteramper og løftere

Maskinramper, lasteramper, bakgavlramper, oppkjøringsramper og løftere er produkter som forenkler tunge løft og skaper god tilgjengelighet.
Vis 3 produkter i kategorien

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Bilinnredning
Med våre varebilinnredninger er det enklere å holde servicebilen (for eksempel for snekkere, rørleggere og elektrikere), håndverkerbilen eller din private varebil ryddig og organisert. Innredningsløsningene sørger for orden og oversikt, noe som betyr at du bruker mindre tid på å lete etter verktøyet ditt. Erfaringen, kunnskapen og høye kvalitetsstandarder – for ikke å snakke om de strenge kravene til produktutvikling og testing – gjør oss til en ledende aktør i bransjen.

Varebilinnredningene våre er laget i Sverige, er kollisjonstestet og har 5 års garanti. Alle innredningssystemene våre er testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), noe som medfører en trygghet for deg, spesielt når det kommer til sikkerhetsrelaterte problemer. Vi har mange standardløsninger for enkeltkjøretøyer, men vi kan også tilby spesialløsninger for helt bestemte formål.

Mercedes Sprinter Bilinnredning | Mercedes Vito Bilinnredning | Volkswagen Caddy Bilinnredning | Volkswagen Crafter Bilinnredning | Volkswagen Transporter Bilinnredning
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader