V-LS3 Bilinnredning til VW Caddy Standard (L1H1) (til 2020)

Art. nr:42-CADDY-L1H1-Y04-V-LS3

Bare frem til modellåret 2020! Bilinnredning med en kombinasjon av uttrekkbare skuffer & hyller til VW Caddy L1H1.
11 318 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 1295 mm
Høyde: 1050 mm
Bredde: 420 mm
Vekt: 37.5 kg

Informasjon

Monteringstid: 138.32 min
Klar for å sendes innen: 1 Dag
Garanti: 36 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris! Det er populært å komplettere skuffene med våre nye skuffeinnsatser. Å komplettere gavlene med våre nye smartbokser er også et bra alternativ for å maksimere lagringsplassen. Jevnt fordelt lastvekt i skuffene på kulelagerskinner er 35kg/skuff. Skuffenes indre mål er (mm.): B – 573, D – 387, H – 61, samt H – 131.

Tilbehørene på bildet er ikke inkludert i prisen, men går selvsagt å kjøpe i tillegg.
The price excludes fitting details. Fitting method is chosen in the next step.
Instructions for assembly are included.
Bilinnredninger fra Work System er produsert i Sverige, og er nøye utviklet for å tåle hardt bruk.
Gavelpinne
Work System sine gavler i sortanodisert aluminium er nøye utviklet og testet under flere år. Alt for å skape den ultimate profilen. Dette har resultert i en veldig lett og sterk konstruksjon med store og brede bruksområden. Bruk den til våre standardsystem, dobbeltgulv, smartfloor, oppfellbare hyller eller hvorfor ikke noe spesialtilpasset og unikt? Med våre hjørneknuter og vinkler er mulighetene nesten uendelige! I de borrede hullen med C/C 17,5mm kan produkter og deltaljer skrues fast med våre tapite-skruer, uten at du trenger å gjenge hulen! I aluminiumprofilens spor kan man også feste produkter og detaljer, men uten hjelp av spormutter. Perfekt for eks. Vertøytavler hvis man ønsker å justere høyden etter utstyret sitt. – Material i 6063-T6 aluminium - 15μ tykk sort anodisering – ACT testet.
Skuffer med Alufront
Work System’s nye generasjon skuffer har kombinert både design og funksjonalitet. Skuffens chassi er laget av 0,7mm AZ185 antifingerprint Dx51 stålplate. Denne overflatebehandling gir en meget bra beskyttelse mot korrosjon og skaper en lys og myk opplevelse. Denne overflatebehandlingen blir brukt i meget tøffe utendørsmiljøer på eks. Tak og takrenner. Hele fronten på skuffen består av aluminium med en unik løsning på håndtaket som fra side til side, hvilket gjør at du kan åpne skuffen uansett hvor du tar tak i håndtaket. Denne kombinasjonen av både stålplate og aluminium resulterer i en meget lett skuff, men uten å gi avkall på den solide og robuste konstruksjon som kreves for de harde forhold våre skuffer utsettes for. Vi har utrustet våre skuffer med solide kullagrede teleskopskinner som gir en myk og jevn opplevelse ved åpning og stenging. Alle våre teleskopskinner har en forlengelse på 100% av lengden på skinnen. Komplettere dine skuffer med:
- Gummimatter for et mykere underlag og for å minske støy som kan oppstå.
- Avdelere for å dele inn skuffen i flere seksjoner, som skaper enda mer orden.
- Plastbokser for mindre sortiment – vi tilbyr også avdelere til disse, slik at man kan merke hva hver seksjon inneholder.
- Etiketter som kan festes på fronten av skuffen, slik at man kan merke hva hver enkelt skuff inneholder.
Hyller
Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.
Standardmålen (dybde) på våre hyller er 420mm og 262,5mm. Normalt er våre brede standardløsninger og reoler plassert som forslag på høyre side, og de smalere reolene på høyre side.
Alle hyller er lagd i AZ185 Aluminium-zinkbelagdt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir utmerket beskyttelse mot korrosjon og en fin overflate. Hyllene har en 5,2cm høy kantlist som holder alt på plass. For større verktøy eller utstyr med høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en smidig dropfront. Lengde og dybde på hyllene varierer og er avhengig av størrelsen på systemet, samt biltype. Vi tilbyr også hylleinndelere og modulbokser for å få skape strukturerte og ryddige hyller. Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.
Gulvlist
Gulvlistene til våre bilinnredninger har mange bruksområder. Hovedformålet er at disse har en kantlist nede ved gulvet, slik at utstyr som er plassert på gulvet er stille. De blir også brukt til å forsterke innredningen under eksempelvis hyller. Gulvlistene er laget av stålplater av kvalitet DX51 og har en overflatebehandling som heter for AZ185 antifingerprint – denne overflatebehandlingen gir en lys og fin farge, samt en utmerket korrosjonsbeskyttelse, samme behandling brukes ofte til tak eller takrenner. Tykkelsen på gulvlisten varierer og er avhengig av lengden på listen, dette for å gi tilstrekkelig og bra holdbarhet, men med så lav vekt som mulig.

LS3 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

Med en miks av skuffer og hyller er dette en svært populær bilinnredning som passer Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
12 722 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

LS3 Bilinnredning til Talento, NV300 & Trafic L2

Med en miks av skuffer og hyller er dette en svært populær bilinnredning som passer Talento, NV300 & Trafic L2.
16 189 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

LS3 Bilinnredning til Ford Connect L2

Med en miks av skuffer og hyller er dette en svært populær bilinnredning som passer ord Connect L2.
12 848 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Ford Custom L1H1

En populær innredning med skuffer og hyller. Passer til Ford Transit Custom L1H1.
13 090 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Mercedes Vito Lang

En populær bilinnredning med både skuffer og hyller. Passer til Mercedes Vito Lang.
13 090 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Ford Custom L2H1

En populær innredning med både skuffer og hyller som passer til Ford Transit Custom L2H1.
16 189 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
image
Ops...

Du har ikke lagt tilleggsprodukter i handlekurven!

Vil du legge produktene til kassen?

loader