Hvem er Work System?
Se vår historie for å lære mer om Work System og våre verdier.

V-LS3 Bilinnredning til VW Caddy Standard (L1H1) (til 2020)

Art. nr:42-CADDY-L1H1-Y04-V-LS3

Bare frem til modellåret 2020! Bilinnredning med en kombinasjon av uttrekkbare skuffer & hyller til VW Caddy L1H1.
10 161 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 1295 mm
Høyde: 1050 mm
Bredde: 420 mm
Vekt: 36.6 kg

Informasjon

Monteringstid: 164.82 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 36 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris! Det er populært å komplettere skuffene med våre nye skuffeinnsatser. Å komplettere gavlene med våre nye smartbokser er også et bra alternativ for å maksimere lagringsplassen. Jevnt fordelt lastvekt i skuffene på kulelagerskinner er 35kg/skuff. Skuffenes indre mål er (mm.): B – 573, D – 387, H – 61, samt H – 131.

Tilbehørene på bildet er ikke inkludert i prisen, men går selvsagt å kjøpe i tillegg. Alle monteringsdetaljer og anvisninger følger med.
Bilinnredninger fra Work System er produsert i Sverige, og er nøye utviklet for å tåle hardt bruk.
Gavelpinne
Work System sine gavler i sortanodisert aluminium er nøye utviklet og testet under flere år. Alt for å skape den ultimate profilen. Dette har resultert i en veldig lett og sterk konstruksjon med store og brede bruksområden. Bruk den til våre standardsystem, dobbeltgulv, smartfloor, oppfellbare hyller eller hvorfor ikke noe spesialtilpasset og unikt? Med våre hjørneknuter og vinkler er mulighetene nesten uendelige! I de borrede hullen med C/C 17,5mm kan produkter og deltaljer skrues fast med våre tapite-skruer, uten at du trenger å gjenge hulen! I aluminiumprofilens spor kan man også feste produkter og detaljer, men uten hjelp av spormutter. Perfekt for eks. Vertøytavler hvis man ønsker å justere høyden etter utstyret sitt. – Material i 6063-T6 aluminium - 15μ tykk sort anodisering – ACT testet.
Verktøytavle system
Våre system leveres med vertøytavler som øker lagringsplassen og mulighetene enda mer. Verktøytavlene er laget av 1mm aluminium med 15μ tykk transparent anodisering, hvilket gjør at verktøytavlene klarer tøffe forhold uten at forandre utseende. Ikke legg utstyr og materialer på gulvet, spar plass og tid gjennom at henge det opp på våre system! På verktøytavlene kan man montere våre smarte tilbehør, eksempelvis:
- Smartbokser for å lagre spraybokser, flasker mm. Finnes i breddene: 230mm, 330mm og 1200mm.
- Smartboks limtube – for å lagre opp til 8stk limtuber.
- Smartboks rør – for å lagre rør eller større bor og vertøy. Finnes i bredde x dyp: 50x50mm, 70x70mm og 105x105mm.
- Vi har også et stort utvalg av kroker for å henge opp alt fra kabler til vertøy.
Skuffer med Alufront
Work System’s nye generasjon skuffer har kombinert både design og funksjonalitet. Skuffens chassi er laget av 0,7mm AZ185 antifingerprint Dx51 stålplate. Denne overflatebehandling gir en meget bra beskyttelse mot korrosjon og skaper en lys og myk opplevelse. Denne overflatebehandlingen blir brukt i meget tøffe utendørsmiljøer på eks. Tak og takrenner. Hele fronten på skuffen består av aluminium med en unik løsning på håndtaket som fra side til side, hvilket gjør at du kan åpne skuffen uansett hvor du tar tak i håndtaket. Denne kombinasjonen av både stålplate og aluminium resulterer i en meget lett skuff, men uten å gi avkall på den solide og robuste konstruksjon som kreves for de harde forhold våre skuffer utsettes for. Vi har utrustet våre skuffer med solide kullagrede teleskopskinner som gir en myk og jevn opplevelse ved åpning og stenging. Alle våre teleskopskinner har en forlengelse på 100% av lengden på skinnen. Komplettere dine skuffer med:
- Gummimatter for et mykere underlag og for å minske støy som kan oppstå.
- Avdelere for å dele inn skuffen i flere seksjoner, som skaper enda mer orden.
- Plastbokser for mindre sortiment – vi tilbyr også avdelere til disse, slik at man kan merke hva hver seksjon inneholder.
- Etiketter som kan festes på fronten av skuffen, slik at man kan merke hva hver enkelt skuff inneholder.
Hyller
Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.
Standardmålen (dybde) på våre hyller er 420mm og 262,5mm. Normalt er våre brede standardløsninger og reoler plassert som forslag på høyre side, og de smalere reolene på høyre side.
Alle hyller er lagd i AZ185 Aluminium-zinkbelagdt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir utmerket beskyttelse mot korrosjon og en fin overflate. Hyllene har en 5,2cm høy kantlist som holder alt på plass. For større verktøy eller utstyr med høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en smidig dropfront. Lengde og dybde på hyllene varierer og er avhengig av størrelsen på systemet, samt biltype. Vi tilbyr også hylleinndelere og modulbokser for å få skape strukturerte og ryddige hyller. Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.
Gulvlist
Gulvlistene til våre bilinnredninger har mange bruksområder. Hovedformålet er at disse har en kantlist nede ved gulvet, slik at utstyr som er plassert på gulvet er stille. De blir også brukt til å forsterke innredningen under eksempelvis hyller. Gulvlistene er laget av stålplater av kvalitet DX51 og har en overflatebehandling som heter for AZ185 antifingerprint – denne overflatebehandlingen gir en lys og fin farge, samt en utmerket korrosjonsbeskyttelse, samme behandling brukes ofte til tak eller takrenner. Tykkelsen på gulvlisten varierer og er avhengig av lengden på listen, dette for å gi tilstrekkelig og bra holdbarhet, men med så lav vekt som mulig.
Bilinnredning
Work System selger egenproduserte bilinnredninger og tilbehør til kunder over hele Norden, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Nederland, til markedets beste priser. Innredningene produseres i Sverige, for senere å monteres eller sendes videre til kunden. Alle innredninger har selvbærende konstruksjon i aluminium-sinkbelagt stålplate med fokus på kvalitet og sikkerhet. Skuffene våre bruker kulelagerskinner som standard for å gi en myk lukking og åpning. SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har kollisjonstestet våre innredninger for å forsikre seg om at systemene våre er sikre. Work System tilbyr 36 måneders garanti på alle bilinnredninger. Alle våre systemer kan kompletteres i etterkant etter ønske. Ring eller besøk oss for et skreddersydd tilbud!

V-LS3 Bilinnredning til Ford Custom L1H1

En populær innredning med skuffer og hyller. Passer til Ford Transit Custom L1H1.
11 797 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Ford Connect L2H1

Med en miks av skuffer og hyller er dette en meget populær bilinnredning. Passer til Ford Connect L2H1.
11 567 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

En populær bilinnredning med uttrekkbare skuffer og godt om hylleplass. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
14 359 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

En bilinnredning med skuffer på kulelagerskinner og godt om hylleplass. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
11 644 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til VW Caddy Standard (L1H1) (til 2020)

Bare frem til modellåret 2020! Bilinnredning med en kombinasjon av uttrekkbare skuffer & hyller til VW Caddy L1H1.
10 161 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinnredning med gode lagringsmuligheter til verktøyesker & plastbokser. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
7 470 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?