Kontakt oss

Work System Oslo

Tvetenveien 6, 0661 Oslo
Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Bilinnredning i Oslo

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor.
Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter
din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt
one-stop-konsept.
Se våre produkter

Linda Wigh

Site Manager
+47 412 482 54

Line Brenna

Key Account Manager
+47 915 16 577

Kart - Google

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.