SORT HARDTOP TIL NAVARA, ALASKAN DOBBELT CAB MED SENTRALLÅS PÅ ALLE TRE LUKENE
Work System sin hardtop er lagd i glassfiber og blir lakkert i bilens farge. Hardtop'en er spesielt utviklet til Navara, Alaskan dobbel cab for å få den beste passformen. Produktet leveres med tonede ruter både bak og på sidene.
24.900 NOK

Lasteplanutstyr og lastesleder

Her finner du lasteplanutstyr og tilpasset tilbehør til pickuper. Hardtopen er formstøpt med rustfrie hengsler og sentrallås på bakluken, og holder samme høye kvalitet som våre øvrige produkter. Siderutene kan åpnes for enkel tilgang. Frontruten kan også åpnes for enkel rengjøring av bilens bakrute. Alle vinduene i hardtopen er tonet, og bakruten har defroster som kobles til bilens defrosterknapp. Vi lakkerer hardtopen i kjøretøyets farge, og innsiden av hardtopen er trukket med et slitesterkt filtstoff. Våre lasteplanlokk beskytter ikke bare lasten mot vær og vind. Faren for tyveri reduseres dramatisk ettersom lokket er låsbart. Planlokket er fremstilt av aluminium og tåler en belastning på opptil 50 kg. En smart hengselkonstruksjon gjør at lokket kan løftes av på noen få minutter. Rolltop er en smart og fleksibel løsning for deg med varierende behov. Rolltop fungerer som en gardin/sjalusi som du enkelt kan rulle inn og ut. Ved transport av stor last kan rolltoppen stilles helt åpen, halvåpen eller helt lukket, med lås, for å beskytte verktøy og utstyr. Lasteplanet beskyttes mot elementene, og lamellene er produsert i aluminium for et best mulig resultat.
Formstøpte hardtoper i høy kvalitet. Priseksempel 9801 NOK

Hardtop

Hardtoper av høy kvalitet som beskytter mot vær, vind og tyveri.
Vis 1 produkter i kategorien
Rolltop som beskytter innholdet på lasteplanet. Priseksempel 4093 NOK

Rolltop

Fleksible rolltopper som beskytter innholdet på pickupen.
Vis 1 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?