V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
10.844 NOK

Bilinnredning Iveco

Den italienske lastebilprodusenten er også en tung aktør innen varebiler og Ivecos varebiler er velkjente for sin gode plassutnyttelse og lastekapasitet.
Vår bilinnredning passer Iveco perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for Fiat Talento kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.

Bilinnredning til venstre side Priseksempel 11586 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 18 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 9292 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 9 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 11380 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Bilinnredning
Med våre varebilinnredninger er det enklere å holde servicebilen (for eksempel for snekkere, rørleggere og elektrikere), håndverkerbilen eller din private varebil ryddig og organisert. Innredningsløsningene sørger for orden og oversikt, noe som betyr at du bruker mindre tid på å lete etter verktøyet ditt. Erfaringen, kunnskapen og høye kvalitetsstandarder – for ikke å snakke om de strenge kravene til produktutvikling og testing – gjør oss til en ledende aktør i bransjen.

Varebilinnredningene våre er laget i Sverige, er kollisjonstestet og har 5 års garanti. Alle innredningssystemene våre er testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), noe som medfører en trygghet for deg, spesielt når det kommer til sikkerhetsrelaterte problemer. Vi har mange standardløsninger for enkeltkjøretøyer, men vi kan også tilby spesialløsninger for helt bestemte formål.

Mercedes Sprinter Bilinnredning | Mercedes Vito Bilinnredning | Volkswagen Caddy Bilinnredning | Volkswagen Crafter Bilinnredning | Volkswagen Transporter Bilinnredning
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader