V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
10.844 NOK

Bilinnredning Ford

Ford varebiler er svært populære blant våre kunder. Det er forståelig med tanke dens pålitelighet og hvor energieffektiv den er, men kanskje først og fremst i forhold til romsligheten. Suverene Ford kan møte en rekke bedriftsbehov.
Vår bilinnredning passer Ford varebiler perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Bilinnredning til venstre side Priseksempel 4839 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 86 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 4878 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 46 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 11210 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien
Verktøytavler til din arbeidsbil. Priseksempel 1873 NOK

Verktøytavler

Verktøytavler for bruk innvendig og til bakdører.
Vis 16 produkter i kategorien

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Bilinnredning
Med våre varebilinnredninger er det enklere å holde servicebilen (for eksempel for snekkere, rørleggere og elektrikere), håndverkerbilen eller din private varebil ryddig og organisert. Innredningsløsningene sørger for orden og oversikt, noe som betyr at du bruker mindre tid på å lete etter verktøyet ditt. Erfaringen, kunnskapen og høye kvalitetsstandarder – for ikke å snakke om de strenge kravene til produktutvikling og testing – gjør oss til en ledende aktør i bransjen.

Varebilinnredningene våre er laget i Sverige, er kollisjonstestet og har 5 års garanti. Alle innredningssystemene våre er testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), noe som medfører en trygghet for deg, spesielt når det kommer til sikkerhetsrelaterte problemer. Vi har mange standardløsninger for enkeltkjøretøyer, men vi kan også tilby spesialløsninger for helt bestemte formål.

Mercedes Sprinter Bilinnredning | Mercedes Vito Bilinnredning | Volkswagen Caddy Bilinnredning | Volkswagen Crafter Bilinnredning | Volkswagen Transporter Bilinnredning
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader