Kontakt oss

Jonstad Auto AS

BILINNREDNING I Alvdal - Jonstad Auto AS

Hjertelig velkommen til oss på Work System i Alvdal og omegn. Vi vil gjerne besvare alle spørsmål du har, du kan komme i kontakt med oss ved å benytte kontaktinformasjon oppgitt nedenfor.

Gjelder det en bestilling, så gjør du det enklest på vår nye nettbutikk. Her finner du tusenvis av varer til ditt kjøretøy.

For å gjøre det lettere for deg å se hva vi har til din bilmodell, anbefaler vi at du velger din modell og størrelse først, dermed får du listet standardproduktene som passer til din arbeidsbil.

Ved montering har vi nå en landsdekkende samarbeids/service-avtale med 35 verksteder som står til tjeneste for deg. De vil hjelpe deg med å få våre produkter montert i nesten over hele landet, og selvfølgelig her i Alvdal. Hvis du derimot vil fremskynde logistikken og innkjøpsprosessen av både nyttekjøretøy og bilinnredning så anbefaler vi at du kontakter oss direkte eller din lokale bilforhandler ved bestilling av bil.
Det betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning & utrustning for du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette sparer tid for deg, og reduserer kostnader, samt gir større trygghet for at våre innredninger og bilutstyr alltid er montert med de høyeste krav til trafikksikkerhet.
Se våre produkter

Kart - Google

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.