V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
10.844 NOK

Bilinnredning

Vi utvikler og markedsfører bilinnredning for varebiler og andre servicebiler. En varebilinnredning som bruker et modulært system, optimaliserer arbeidsflyten, plassen og sikkerheten til den mobile arbeidsplassen. Utvalget vårt består av både enkle og avanserte oppbevaringssystemer med reoler og hyller, hovedsakelig konfigurert med endeseksjoner og reoler. Ved hjelp av utvalget av skuffekombinasjoner, lasteramper, skillevegger og mye mer, kan vi designe og bygge et innredningssystem som er skreddersydd til deg, din bedrift og din servicebil.
Bilinnredning til venstre side Priseksempel 4389 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 553 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 4804 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 364 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 11380 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien
Verktøytavler til din arbeidsbil. Priseksempel 1591 NOK

Verktøytavler

Verktøytavler for bruk innvendig og til bakdører.
Vis 88 produkter i kategorien
Lasteramper og løftere til din arbeidsbil. Priseksempel 27043 NOK

Lasteramper og løftere

Maskinramper, lasteramper, bakgavlramper, oppkjøringsramper og løftere er produkter som forenkler tunge løft og skaper god tilgjengelighet.
Vis 5 produkter i kategorien

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Bilinnredning
Med våre varebilinnredninger er det enklere å holde servicebilen (for eksempel for snekkere, rørleggere og elektrikere), håndverkerbilen eller din private varebil ryddig og organisert. Innredningsløsningene sørger for orden og oversikt, noe som betyr at du bruker mindre tid på å lete etter verktøyet ditt. Erfaringen, kunnskapen og høye kvalitetsstandarder – for ikke å snakke om de strenge kravene til produktutvikling og testing – gjør oss til en ledende aktør i bransjen.

Varebilinnredningene våre er laget i Sverige, er kollisjonstestet og har 5 års garanti. Alle innredningssystemene våre er testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), noe som medfører en trygghet for deg, spesielt når det kommer til sikkerhetsrelaterte problemer. Vi har mange standardløsninger for enkeltkjøretøyer, men vi kan også tilby spesialløsninger for helt bestemte formål.

Mercedes Sprinter Bilinnredning | Mercedes Vito Bilinnredning | Volkswagen Caddy Bilinnredning | Volkswagen Crafter Bilinnredning | Volkswagen Transporter Bilinnredning
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader