Arbeidslys sett (par)

LED arbeidslys med ekstrem holdbarhet og ufattelig lysstyrke. LED er framtiden og vi har arbeidslykter, arbeidslys for deg og din varebil. Om du trenger arbeidslys til din gravemaskin, tilhenger, traktor «you name it» har vi det du søker. Det viktigste fordelene med LED er at du aldri trenger å bytte pære! Våre arbeidslys gjennomgår tøffe tester, og testene utføres av SWEDAC, et akkreditert selskap, og har bestått ACT-tester (samme som Volvo og Scania-bruk), og lyktester i Sverige.

2 stk. Arbeidslys med lav profil 15w

Et veldig populært og pålitelig arbeidslys tilpasset transportkjøretøy.
609 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk Arbeidslys (Firkantet) 15w.

Et veldig populært og pålitligt arbeidslys tilpasset for transportbiler.
692 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk Arbeidslys LED-Spot 10 W.

Liten spot 10 W, 1000 lumen. Kommer i par.
829 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk LEDstiper 500 mm

Sett med 2 stk LEDstiper 500 mm
1 388 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3st Ledstriper 500mm

Kit bestående av 3st LED striper 500mm
2 082 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

2 stk Arbeidslys (18640 lumen).

Abeidslys (EKTRA STERK) 18640 LUMEN/par
2 778 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.