Om oss

Om oss

Work System er lidenskapelig opptatt av bilutstyr, bilinnredning og tilbehør til servicebiler. Med våre prisgunstige premiumløsninger skaper vi orden i arbeidsmiljøet ditt uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Takket være vårt brede sortiment kan vi skreddersy en komplett løsning som passer akkurat din servicebil. I tillegg tilbyr vi rask levering, installasjon og sjenerøse garantier.

VÅR BRAND STORY


OM OSS

Work System ble grunnlagt i 2009 i Forserum av Jonas Hallenborg og David Nord. Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere har lagt grunnlaget for fremgangen vi opplever med bilinnredning og bilutstyr i dag. Ved hjelp av de nåværende hovedeierne, Entreprenør Invest AB, som eies av IKEA-grunnleggeren Ingvar Kamprads Stiftelse, er Work Systems eierstruktur ytterligere forsterket. Kontinuerlig vekst har bidratt til at Work System nå er representert ved 23 anlegg og Pro Partners over hele Sverige samt i Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland og Belgia. Målet er å fortsette å etablere oss for å kunne tilby best mulige løsninger innen bilinnredning, bilutstyr og service for deg som kunde. Velkommen til Work System, ta gjerne kontakt med oss allerede i dag. Vi utarbeider raskt et forslag til akkurat din servicebil – til markedets beste pris.

Work System har hatt en sterk kontinuerlig vekst og ekspansjon siden starten. Fem Gaselle-utmerkelser og tittelen Supergaselle ifølge næringslivsavisen Dagens Industri, bekrefter at selskapet er et ledende selskap innenfor sitt område.

HVORFOR VELGE WORK SYSTEM?

Work System tilbyr premiumløsninger til markedets beste pris og med markedets beste service. Med fullt fokus på bilutstyr, bilinnredning og tilbehør skaper vi orden og oversikt for maksimal effektivitet samt beste arbeidsmiljø og sikkerhet for servicebiler. Med hovedkontor i Tenhult i Småland betjener vi i dag kundene via 10 egne selskaper og en mengde dedikerte Pro Partners i det nord-europeiske markedet.

Work System er en totalleverandør for alt du trenger av utstyr for å skreddersy servicebilen. All innredning er bygd opp gjennom et modulært konsept, slik at innredningsløsningen kan tilpasses dine spesifikke behov. Arbeidsbilen din er vår prioritet, og løsningene våre kan bidra til å gjøre hverdagen din sikrere og mer produktiv.

SIKKERHET ER VÅR FØRSTEPRIORITET!

Sikkerhet er førsteprioritet for oss, og vi utfører kollisjonstester på våre installasjoner og produkter for å sikre at design og konstruksjon er det beste og sikreste som finnes på markedet. Det finnes ingen sikkerhetskrav til bilinnredning, men vi sørger for grundig testing og sikre løsninger som gir deg økt trygghet hvis det skulle skje en ulykke.

Dette arbeidet omfatter alt fra førstehjelpsvesker til kollisjonssikkerhet. Hvis ulykken først er ute, er det viktig for oss at kundene skal ha de beste forutsetningene for at resultatet blir best mulig.

Kollisjonssikkerhet er alltid en viktig del av produktutviklingsprosessen vår, noe som kan oppsummeres på følgende måte:

- FEM-simuleringar
- Trykktester i vårt eget testlaboratorium
- Tredjeparts kollisjonstester
- Fullskala realistiske kollisjonstester – se det nyeste prosjektet vårt.
- Samtlige montører i Work Systems-selskaper og Pro Partners i alle land utdannes og sertifiseres innen montering for optimal kollisjonssikkerhet.  

SE DEN SISTE KOLLISJONSTESTEN VÅR

MILJØFOKUS

Work System er opptatt av å etterlate et minimalt miljøavtrykk. Hele anlegget i Tenhult (hovedkontoret) drives for en stor del av en egen 1 000 m2 solcellepark på taket. Det legges stor vekt på bruk av resirkulerte materialer som f.eks. selskapets populære modulbokser, som er fremstilt av 100 % gjenvunnet plastmateriale.

VÅRE VERDIER

HURTIGHET

Work System er opptatt av å ta raske beslutninger, levere raske tilbud og tilby raske leveranser.


STOLTHET

Work System skal være stolte over alt vi leverer, uansett om det handler om et tilbud, en tegning eller en installert bil.


Enkelhet

Det skal være enkelt å kontakte Work System samtidig som vi skal ha enkle policyer og beskrivelser.


AMBASSADØR

Hos Work System er vi alle selgere og stolte ambassadører, noe som innebærer at vi er hyggelige både mot hverandre og kundene våre.

loader