V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
10.844 NOK

BILINNREDNING CITROEN BERLINGO til 2018

Citroën Berlingo er en velkjent varebil, delvis for sin komfort, men først og fremst for sin miljøvennlige og drivstoffgjerrige motor.
Vår bilinnredning passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
Innredningen er kollisjonstestet og tilpasset nordiske forhold med høy kvalitet. Finner du ikke det du ser etter, så ta kontakt og vi hjelper deg å finne riktige produkter og tilpasninger for nettopp dine behov.
Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
Bilinnredning til venstre side Priseksempel 5370 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 23 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 5698 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 12 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 11380 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien
Verktøytavler til din arbeidsbil. Priseksempel 1771 NOK

Verktøytavler

Verktøytavler for bruk innvendig og til bakdører.
Vis 3 produkter i kategorien
Lasteramper og løftere til din arbeidsbil. Priseksempel 27043 NOK

Lasteramper og løftere

Maskinramper, lasteramper, bakgavlramper, oppkjøringsramper og løftere er produkter som forenkler tunge løft og skaper god tilgjengelighet.
Vis 3 produkter i kategorien

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Bilinnredning
Med våre varebilinnredninger er det enklere å holde servicebilen (for eksempel for snekkere, rørleggere og elektrikere), håndverkerbilen eller din private varebil ryddig og organisert. Innredningsløsningene sørger for orden og oversikt, noe som betyr at du bruker mindre tid på å lete etter verktøyet ditt. Erfaringen, kunnskapen og høye kvalitetsstandarder – for ikke å snakke om de strenge kravene til produktutvikling og testing – gjør oss til en ledende aktør i bransjen.

Varebilinnredningene våre er laget i Sverige, er kollisjonstestet og har 5 års garanti. Alle innredningssystemene våre er testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), noe som medfører en trygghet for deg, spesielt når det kommer til sikkerhetsrelaterte problemer. Vi har mange standardløsninger for enkeltkjøretøyer, men vi kan også tilby spesialløsninger for helt bestemte formål.

Mercedes Sprinter Bilinnredning | Mercedes Vito Bilinnredning | Volkswagen Caddy Bilinnredning | Volkswagen Crafter Bilinnredning | Volkswagen Transporter Bilinnredning
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader