Tilbehør Takskilt og blinklys

Hos WorkSystem finner du tilbehør til takskilt, som blinklys og rampefeste. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

Bryterpanel til WS Control System 1.0

Bryterpanel (belyst) passer sammen med WS Control System 1.0
1 055 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
4 509 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rammebrakett med skruer

Rammebrakett for Varselramme på takskilt
1 441 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Blitzlys venstre bak reg 65 klasse 1

Blitzlys plassert venstre side bak på takskilt
2 419 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Blitslys Høyre bak Reg 65 klasse 2

Blitslys plassert høyre bak på takstativ.
2 419 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Blitzlys venstre bak klasse 1 & 2

Blitzlys plassert venstre side bak på takskilt
4 625 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?