Bli en del av vårt team som en work system-distributør

Bli en del av vårt team som en work system-distributør

VI ELSKER MENNESKER SOM DELER VÅR LIDENSKAP

Bli en del av vårt team og bli med på vår reise - som en Work System distributær kan du tilby bilinnredning og bilutstyr fra det markedsledende varemerket innen bilinnredningsindustrien. Vi er også bransjens raskest voksende foretak i nord- Europa.

Vi fortsetter å ekspandere raskt og vi vil fortsette vår reise med likesinnede partnere. Vi kommer til å hjelpe deg hvert steg på veien og vi strekker oss langt for vår felles suksess!

ONE-STOP-SHOP – DU BEHØVER BARE EN KONTAKT

Work System designer, utvikler, produserer og selger premiumløsninger til nyttekjøretøy og tilbyr et bredt utvalg av tilbehør. Vi kan levere alt fra småinstallasjoner til helt nøkkelferdige løsninger inkludert profilering og foliering. - En kontakt er nok!

KOLLISJONSSIKKERHET ER ET AV VÅRE FOKUSOMRÅDER

Kollisjonssikkerhet er høyeste prioritet hos oss. Servicebilen er brukerens arbeidsplass på fire hjul, og kollisjonssikkerhet er høyeste prioritet hos oss. Vi utfører jevnlig kollisjonstester på våre innstallasjoner for å sikre at våre design og konstruksjoner er de beste og sikreste på markedet. Vi har, i tillegg til å følge bransjens standard, utviklet ytterligere krav til tester for å maksimere våre kunder sikkerhet gjennom arbeidshverdagen i en servicebil. Tester gjøres både i laboratorier, på sertfiserte baner og fullskala tester i virkeligheten.

SE VÅR SISTE KOLLISJONSTEST 


HVA DU KAN FORVENTE DEG FRA OSS

• Enkelhet! - Gjennom vår erfaring og brede kunnskap – Vi er bransjens eksterne ekspert på bilinnredning.
• En moderne webbasert tilbuds- og ordreløsning som enkelt implementeres hos nye partnere.
• Service – Vi etterstreber å bygge et landsdekkende nettverk av forhandlere.
• Fleksibilitet - Modulært design. Innredninger som skreddersys til kunden avtalt pris.
• Kollisjonssikkerhet – Da bilen er brukeren sin arbeidsplass på fire hjul. Kollisjonstestet og godkjent i henhold til bransjens standard samt fullskala tester i virkeligheten.
• Et sterkt team som er lidenskapelig opptatt av det de driver med og strekker seg langt for at du skal lykkes gjennom å støtte deg gjennom hvert steg av prosessen og gi deg best mulig support.

KONTAKT OSS 


DET HER ER VÅR HISTORIE

I likhet med mange andre suksessrike selskaper startet også Work System i en garasje. Gründerene David Nord og Jonas Hallenborg begynte i 2009 å utvikle og bygge mot en ny era av innredningsløsninger og vokste raskt ut av det lille startrommet. Med 5 Gasell-utmerkelser på rad og deleid av IKEA-gründeren Ingvar Kamprad Foundation, er Work System et varemerke som bygger på pålitelighet, tillit og stabilitet. Selskapet har fremdeles sitt hovedkontor i smålandske Tenhult utenfor Jönköping, men har nå også avdelinger i hele Europa og sysselsetter mer enn 100 lidenskaplige, smarte og hardt arbeidende mennesker som oser over av hjerte og sjel i sitt arbeide hver dag.

 

NOEN ORD FRA VÅR VD

"Servicebilen er våre kunders arbeidsplass på fire hjul. Vi er derfor stolte over å kunne tilby en unik helhetsløsning som både effektiviserer, optimerer og gjør det mobile arbeidsmiljøet tryggere. Med oss ​​som samarbeidspartner får du en ukomplisert reise fra start til slutt.”

Jonas Hallenborg, direktør

Work System er nord-Europas ledende leverandør av innredningsløsninger til håndverkere og bedrifter. Vi er kjent for vårt engasjement for best mulig kvalitet og verdi. Work System er et av Sveriges raskest voksende selskap og har levert markedsledende innredningsløsninger siden 2009. Work System har anlegg i hele Europa og ekspanderer stadig for å imøtekomme kundenes behov.

loader