Du har valgt Berlingo
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Resultat alle produkter

Basert på ditt søk og valg fant vi 344 produkter inndelt i kategorier nedenfor.
Komplett bilinnrendning til transporter

Bilinnredning

Bilinnredning, varebilinnredning, serviceinnredning, verkstedsinnredning og modulsystem er synonymer på innredninger som hjelper deg å holde ting på plass og skape fleksible løsninger til nyttekjøretøyet ditt.
Vis 15 produkter i kategorien
Modulboks 41, er en plasskasse som passer vår brede hylle på 410mm

Tilbehør bilutstyr, bilutrustning og innredninger

Bilutstyr slikt, Smartbox, inndelere, plastbokser, skuffinndelere, sortimentholdere, trinnholdere, permholder er en del av vårt tilbehør som vi kan tilby til våre bilinnredninger.
Vis 86 produkter i kategorien
Dobbelgulv til pickup

Dobbelgulv

Dobbelgulv (forhøyet gulv med skuffer) er et bra eksempel på bilinnredning som skaper store oppbevaringsmuligheter, tilgjengelighet og ergonomi. Samtidig frigjøres avlastningsområder med muligheter for ytterligere innredning på dobbelgulvet.
Vis 2 produkter i kategorien
Takplattform til Ford Ranger og pickuper

Takutstyr

Takutstyr er en smart og lett tilgjengelig måte for å oppbevare materialer på. Takstativ/lastebøyler, surrekroker, trinnholdere, lasteholdere, rørhylser og takplattform er noen av produktene i vårt sortiment.
Vis 11 produkter i kategorien

Lasteplattform

Våre egenproduserte utdragbare lasteplattformer er en utmerket løsning for deg som på en enkel måte vil komme til din last eller verktøy. Plattformene kan produseres og tilpasses dine ønskemål og klarer last opp til 350Kg i utdratt posisjon.
Vis 0 produkter i kategorien
Hardtop & Planlokk

Hardtop og planlokk

Vår populære hardtop skaper et beskyttet rom mot både vær og tyveri. Også våre populære planlokk gir en beskyttet plass.
Vis 1 produkter i kategorien
LED-Lys til pick-up

Eksteriør og ekstralys

Et pent yttre er ikke alt, det vet vi. Men hvorfor ikke kombinere et bra design med funksjonelt tilbehør. Det er nøyaktig det Eksteriør og ekstralys kategorien kan tilby.
Vis 30 produkter i kategorien
Arbeidlys til transporter

Arbeidslys

Bra arbeidsbelysning behøver ingen ytterligere forklaring, lys er bedre enn mørket! Arbeidslys er en viktig og vital del når du har bilen på en arbeidsplass på kveldstid eller på steder der det er begrenset med eksternt lys.
Vis 21 produkter i kategorien
Måltilpasset verktøytavle/kledning

Gulv og veggkledning

Normalt sett leveres alle varebiler uten beskyttelsesinnkledning innvendig. Vår innkledning er produsert I Sandwich Polypropylene (plast) og beskytter innvendige flater og lakk mot slag og riper. I tillegg blir bilen finere.
Vis 15 produkter i kategorien
Varsellys bjelke LED, TMA

Varsellys

Takskilt, TMA, LED Varsellys, blitzlys, Varsellys bjelke, rotorlys, roterende varsellys LED, retningsbestemte varsellys er noen av produktene vi kan tilby i kategorien, Varsellys/TMA
Vis 40 produkter i kategorien
Alkolås fra draeger (dräger)

Førermiljø

I produktkategorien Førermiljø finner du alt som gjør din bil til et komplett mobilt kontor.
Vis 19 produkter i kategorien

Sikkerhet

Ta sikkerhet på alvor, du vet aldri når ulykken inntreffer. Det er derfor vi tilbyr et komplett utvalg av produkter som hjelper deg når behovet er som størst.
Vis 16 produkter i kategorien
Pro-sinus inverter

Strømforsyning

Om du ser etter transformatorer fra 12V eller 24V til 230V, batterivakt, invertere, relèer, eller batterier har du kommet til rett sted. Vi har et bredt sortiment og smarte løsninger når det kommer til strømforsyning.
Vis 27 produkter i kategorien

Lasteramper og lifter

Her finner du lasteramper og lifter tilpasset din bil.
Vis 3 produkter i kategorien

Tilhengerfeste

Vi tilbyr både faste og avtagbare hengerfester til din arbeidsbil
Vis 0 produkter i kategorien
Warn-vinsj

Vinsjer

Her finner du vinsjer til din bil.
Vis 1 produkter i kategorien

Løse detaljer

Når du for eksempel kjøper en bilinnredning inneholder det et antall komponenter som vi kaller løse detaljer. Løse detaljer kan være alt fra en gummimatte til plastbokser og skuffer.
Vis 78 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.