Du har valgt Berlingo
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Ekstralyssett

Med våre ekstralys/langlys kan du ikke bare se bedre, men du blir også selv sett tidligere.
Velg en annen kategori

LED bjelke 510mm

Led bjelke 120W, med 12st LED dioder.
1 966 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

LED bjelke 670 mm

Fjernlysbjelke med 12 stk LED dioder.
2 626 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

LED bjelke 190 mm

Fjernlysbjelke med 4 stk LED lys.
1 318 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3 stk LED Ekstralys 220 mm 36000 lumen

Store LED ekstralys diameter 220mm.
5 900 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
3 560 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3st Hella Eksralys 222mm

Fjernlys med positionslys, 222mm ekstralys.
2 756 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.