Arbeidslys

Her finner du arbeidslys til kjøretøyet ditt. LED-slynger for montering i tak, spotter og lyskastere er blant produktene vi har. Våre produkter er nøye utvalgt og testet før de lanseres på markedet. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

1 stk LEDstripe Inner Vision 500 mm

Arbeidslys i din varebil
521 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

2 stk LEDstiper Inner Vision 500 mm

Sett med 2 stk LEDstiper Inner Vision 500 mm
1 042 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Arbeidslys LED lavtbyggende 15 W, 1080 lumen.

Sterkt lavtbyggende LED-arbeidslys på 15 W og 1080 lumen.
292 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

2 stk. Arbeidslys med lav profil 15w

Et veldig populært og pålitelig arbeidslys tilpasset transportkjøretøy.
585 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

3st Ledstriper Inner Vision 500mm

Kit bestående av 3st LEDstriper Inner Vision 500mm
1 564 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

1 stk Arbeidslys LED (Firkantet), 15 W.

LED arbeidslys 15 Watt, 850 lumen.
332 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?