Du har valgt Fiat
Vår bilinnredning passer Fiat perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Lasteplattform

En lasteplattform kan monteres bak, på siden (om du har sidedører) eller på planet om du har pick-up. Lasteplattform er perfekt for deg som kjører rundt med tyngre verktøy som luftkompressor, sveiseapparat o.l. uttrekkbare lasteplattformene er praktiske og ergonomisk riktige da de minimerer tunge løft. Vi kan montere plattform på eller under våre dobbeltgulv, og sammen med skuffehurts blir det en ultimat kombinasjon. Vi har plattformer for de fleste behov, et annet godt eksempel er vår gassflaskeplattform som er spesiallaget for gassflasker. I utdratt posisjon kan plattformen også brukes som et arbeidsbord. Finner du ikke det du søker etter, så hjelper vi deg med å finne rett produkt og tilpasninger som passer nettopp ditt behov.
Velg en annen kategori

Lasteplattform Fiat Fullback

Uttrekkbar lasteplattform til Fiat Fullback 2016-
10 653 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Lasteplattform & Dobbeltgulv SP-Combo Fiat Fullback

Kombinasjon av uttrekkbare skuffer og lasteplattform.
19 406 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.