Takstativ

Våre takstativ er tilpasset alle varebiler som ikke har rails. Men Work System har også løsninger på takstativ for rails til nyttekjøretøy. Våre takstativ åpner for mange ulike typer oppbevaringsalternativ. I vårt sortiment finnes lasteruller som kombinert med takstativ og lastebøyler er et bra hjelpemiddel når man skal laste/losse materiell som er uhåndterlig. Finner du ikke det du leter etter, så ta kontakt og vi finner riktige produkter og tilpasninger som passer nettopp dine behov.
Velg en annen kategori

Takstativ 2stk Combo & Doblo

2stk Takstativ til Opel Combo & Fiat Doblo
2 460 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 2stk Primastar, Vivaro & Trafic fra 2015

2stk Takstativ til Primastar, Vivaro & Trafic fra 2015
2 643 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 2stk Boxer, Ducato & Jumper

2stk Takstativ til Boxer, Ducato & Jumper
2 742 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 3stk Combo & Doblo

3stk Takstativ til Opel Combo & Fiat Doblo
3 835 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 3stk Primastar, Vivaro & Trafic fra 2015

3stk Takstativ til Primastar, Vivaro & Trafic fra 2015
4 020 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Takstativ 3st Boxer, Ducato & Jumper

3st Takräcken till Boxer, Ducato & Jumper
4 257 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.