Arbeidslys

Her finner du arbeidslys til kjøretøyet ditt. LED-slynger for montering i tak, spotter og lyskastere er blant produktene vi har. Våre produkter er nøye utvalgt og testet før de lanseres på markedet. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

1 stk Arbeidslys LED (Firkantet), 15 W.

LED arbeidslys 15 Watt, 850 lumen.
346 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Arbeidslys Spot 10 W

Bra for sidebelysning 1000 lumen.
414 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

2 stk. Arbeidslys med lav profil 15w

Et veldig populært og pålitelig arbeidslys tilpasset transportkjøretøy.
609 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

2 stk Arbeidslys (Firkantet) 15w.

Et veldig populært og pålitligt arbeidslys tilpasset for transportbiler.
692 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

1 stk LEDstripe 50 cm

Arbeidslys i din varebil
693 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

2 stk Arbeidslys LED-Spot 10 W.

Liten spot 10 W, 1000 lumen. Kommer i par.
829 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.