Bekledning Gulv, Vegg og Tak

Investerer du i en beskyttelsesbekledning fra første dag kan du være trygg på en minimal slitasje, og bilen er som ny innvendig selv etter mange års bruk. Vi har beskyttelsesbekledning som er måltilpasset til din bil, og vi kan også være behjelpelige med spesialtilpasset bekledning fra våre verksteder.
1 698 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tak til NV300, Trafic & Vivaro Dubbelhytt

Tak til NV300, Trafic & Vivaro Dobbelhytte
1 731 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tak til Dokker

Beskyttelskledning til tak
1 731 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tak til NV200

Kledning i sandwich polypropylen (PP), som er skreddersydd til bilens tak.
1 779 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tak til Berlingo & Partner L1

Beskyttelseklending til tak
1 804 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tak til Connect L1

Beskyttelseskledning til tak.
1 804 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.