Bilinnredning høyre side

Bilinnredning på høyre side i en transportbil er ofte et supplement til innredningen på venstre side. Men den kan også like gjerne fungere for seg selv, alt avhenger av hvilket behov du har. Vi tilpasser innredningen slik at den fungerer best mulig for deg og din virksomhet. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

H-BAS Bilinnredning til Ford Custom L2H1 Double Cab

En smal og praktiskt bilinnredning til mindre sortiment. Passer til Ford Custom L2H1 Double Cab.
3 666 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til VW Transporter Double Cab L2H1

En smal bilinnredning med god lagringsplass. Passer til VW Transporter Double Cab L2H1.
3 699 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-ENKEL Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

H-Enkel er en bilinnredning med god hylleplass for ditt sortiment. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
3 737 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-Bas Bilinnredning til VW Caddy Standard (L1H1)

En smidig og smal innredning til VW Caddy L1H1 med bra lagringsmuligheter.
3 898 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Fiat Doblo & Opel Combo L1H1

En smal innredning på høyre side med gode lagringsmuligheter. Passer til Fiat Doblo & Opel Combo L1H1.
3 932 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Citroen Berlingo og Peugeot Partner L1H1.

En smidig og smal innredning med gode lagringsmuligheter til Citroen Berlingo og Peugeot Partner L1H1.
3 982 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.