Høyre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Når vi skriver høyre side, mener vi at våre bilinnredninger er tilpasset mellom bakdøren og sidedøren, til nettopp din bilmodell. Men selvfølgelig kan vi plassere våre kortere reoler på venstre side også.
Velg en annen kategori

H-ENKEL

Et smalere system med bra hylleplass for mindre sortiment
2 501 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

H-SDH3-260

En bilinnredning med lett tilgjengelige skuffer for en enklere jobb.
6 164 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

SDH3-410

Bilinnredning med skuffer på kulelagerskinner som er lett tilgjengelige fra sidedøren, gjør dette til et bra valg for høyresiden.
6 420 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

H-ENKEL

Et smalere system med bra hylleplass for mindre sortiment
2 758 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

H-SS2

Mindre bilinnredning med sortimentesker
3 928 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

SDH3-260

Med smarte skuffer effektiviserer denne bilinnredningen din hverdag.
6 380 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.