SORT HARDTOP TIL NAVARA, ALASKAN DOBBELT CAB MED SENTRALLÅS PÅ ALLE TRE LUKENE
Work System sin hardtop er lagd i glassfiber og blir lakkert i bilens farge. Hardtop'en er spesielt utviklet til Navara, Alaskan dobbel cab for å få den beste passformen. Produktet leveres med tonede ruter både bak og på sidene.
24.900 NOK

Lasteplanutstyr og lastesleder

Her finner du lasteplanutstyr og tilpasset tilbehør til pickuper. Hardtopen er formstøpt med rustfrie hengsler og sentrallås på bakluken, og holder samme høye kvalitet som våre øvrige produkter. Siderutene kan åpnes for enkel tilgang. Frontruten kan også åpnes for enkel rengjøring av bilens bakrute. Alle vinduene i hardtopen er tonet, og bakruten har defroster som kobles til bilens defrosterknapp. Vi lakkerer hardtopen i kjøretøyets farge, og innsiden av hardtopen er trukket med et slitesterkt filtstoff. Våre lasteplanlokk beskytter ikke bare lasten mot vær og vind. Faren for tyveri reduseres dramatisk ettersom lokket er låsbart. Planlokket er fremstilt av aluminium og tåler en belastning på opptil 50 kg. En smart hengselkonstruksjon gjør at lokket kan løftes av på noen få minutter. Rolltop er en smart og fleksibel løsning for deg med varierende behov. Rolltop fungerer som en gardin/sjalusi som du enkelt kan rulle inn og ut. Ved transport av stor last kan rolltoppen stilles helt åpen, halvåpen eller helt lukket, med lås, for å beskytte verktøy og utstyr. Lasteplanet beskyttes mot elementene, og lamellene er produsert i aluminium for et best mulig resultat.
Formstøpte hardtoper i høy kvalitet. Priseksempel 9801 NOK

Hardtop

Hardtoper av høy kvalitet som beskytter mot vær, vind og tyveri.
Vis 56 produkter i kategorien
Rolltop som beskytter innholdet på lasteplanet. Priseksempel 726 NOK

Rolltop

Fleksible rolltopper som beskytter innholdet på pickupen.
Vis 13 produkter i kategorien
Veltebøyle i rustfritt stål fra Work System Priseksempel 6235 NOK

Veltebøyle

Veltebøyler i rustfritt stål med enkel montering. Forsterk inntrykket av pickupen din med en veltebøyle.
Vis 7 produkter i kategorien
Planlokk i aluminium som tåler all slags vær og beskytter mot tyveri. Priseksempel 2004 NOK

Planlokk

Låsbare planlokk i aluminium for beskyttelse mot vær og vind.
Vis 6 produkter i kategorien
Sikre baklukedempere som gjør at baklemmen felles ned mykt og kontrollert Priseksempel 1029 NOK

Baklukedempere

Gjør at baklemmen felles ned med en myk, kontrollert åpning.
Vis 6 produkter i kategorien
Uttrekkbare lastsleder fra Work System Priseksempel 10663 NOK

Lastesleder

Våre egenproduserte uttrekkbare sleder er en utmerket løsning for deg som vil ha lett tilgang til lasten eller verktøyet ditt. Sledene kan produseres og tilpasses etter dine ønsker, og tåler opptil 350 kg last i uttrukket stilling.
Vis 27 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?