PROBOX 90 TIL FORD RANGER
ProBOX 90 er markedets best utstyrte pick-up skap med sentrallås, innvendig belysning og dørvarsling som standard. Monteres på Ford Rangers eksisterende plan. En meget robust konstruksjon gjør at skapet klarer tøffe arbeidsdager i lang tid fremover.
50.490 NOK

Lasteplanutstyr og lastesleder

Her finner du lasteplanutstyr og tilpasset tilbehør til pickuper. Hardtopen er formstøpt med rustfrie hengsler og sentrallås på bakluken, og holder samme høye kvalitet som våre øvrige produkter. Siderutene kan åpnes for enkel tilgang. Frontruten kan også åpnes for enkel rengjøring av bilens bakrute. Alle vinduene i hardtopen er tonet, og bakruten har defroster som kobles til bilens defrosterknapp. Vi lakkerer hardtopen i kjøretøyets farge, og innsiden av hardtopen er trukket med et slitesterkt filtstoff. Våre lasteplanlokk beskytter ikke bare lasten mot vær og vind. Faren for tyveri reduseres dramatisk ettersom lokket er låsbart. Planlokket er fremstilt av aluminium og tåler en belastning på opptil 50 kg. En smart hengselkonstruksjon gjør at lokket kan løftes av på noen få minutter. Rolltop er en smart og fleksibel løsning for deg med varierende behov. Rolltop fungerer som en gardin/sjalusi som du enkelt kan rulle inn og ut. Ved transport av stor last kan rolltoppen stilles helt åpen, halvåpen eller helt lukket, med lås, for å beskytte verktøy og utstyr. Lasteplanet beskyttes mot elementene, og lamellene er produsert i aluminium for et best mulig resultat.
Uttrekkbare lastsleder fra Work System Priseksempel 15186 NOK

Lastesleder

Våre egenproduserte uttrekkbare sleder er en utmerket løsning for deg som vil ha lett tilgang til lasten eller verktøyet ditt. Sledene kan produseres og tilpasses etter dine ønsker, og tåler opptil 350 kg last i uttrukket stilling.
Vis 30 produkter i kategorien
Formstøpte hardtoper i høy kvalitet. Priseksempel 13656 NOK

Hardtop

Hardtoper av høy kvalitet som beskytter mot vær, vind og tyveri.
Vis 29 produkter i kategorien
Rolltop som beskytter innholdet på lasteplanet. Priseksempel 981 NOK

Rolltop

Fleksible rolltopper som beskytter innholdet på pickupen.
Vis 2 produkter i kategorien
Veltebøyle i rustfritt stål fra Work System Priseksempel 8620 NOK

Veltebøyle

Veltebøyler i rustfritt stål med enkel montering. Forsterk inntrykket av pickupen din med en veltebøyle.
Vis 5 produkter i kategorien
Sikre baklukedempere som gjør at baklemmen felles ned mykt og kontrollert Priseksempel 1166 NOK

Baklukedempere

Gjør at baklemmen felles ned med en myk, kontrollert åpning.
Vis 5 produkter i kategorien
Volkswagen Amarok Lasteplanutstyr Og Lastesleder
image
Ops...

Du har ikke lagt tilleggsprodukter i handlekurven!

Vil du legge produktene til kassen?

loader