Varmere/varmesystemer

Ettermontering av varmer - slutt med isskraping! Dieselvarmer, kupévifte, vannvarmer og skapvarmer er for dig som prioriterer god komfort og godt kjøremiljø i hverdagen. Hvis du ikke vil skrape bilvinduene om vinteren, mens du eliminerer kaldstarter, er en varmer det beste valget. Med en dieselvarmer, motorvarmer og kupévarmer løser du problemet med kylde og møter dagen med en varm bil uten tåke og is på vinduet. I varerommet på nyttekjøretøyet kan vi tilby dieselvarmere for samme klima som i førerhuset. Vi hjelpe deg gjerne med å finne de riktige produktene og tilpassingene for dine spesifikke behov.
Velg en annen kategori

Tidsur til dieservarmer

Tidsur er det perfekte starttilbehøret for deg som bruker bilen til bestemte tider.
1 334 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Telestart T91

Smart fjernkontroll, markedets minste.
4 023 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Telestart T100 HMT

Smart fjernkontroll (tiden kan stilles på denne handkontrolleren)
5 336 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Oppgradering App-styring

Styr varmeren med Smartphone.
5 373 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Vannbåren varme, sett

Vannbåren varme, radiator.
7 269 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dieselvarmer sett L200 og Fullback

Sett med diesel/vannvarme EVO4 L200 og Fullback
14 094 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.