Lasteramper og lifter

Maskinramper, lasteramper, rullestolramper, kjøreramper og lifter er produkter som muliggjør tyngre løft og gir bedre tilgjengelighet. Rampene installeres innenfor bakdøren på bilen, og kan med et enkelt håndgrep nedfelles til bruk. Gassdempere gjør håndteringen ekstra smidig da de hjelper til med å felle rampen inn og ut.
Velg en annen kategori

Rullestolrampe Kvistberga 2-delt bredde 82 cm lengde 182 cm høyde 102 cm

Rullstolsrampe 2-delt Bredde 82 cm Lengde 182 cm Høyde 102 cm
20 123 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
21 764 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Lasterampe Bredde 90 cm Lengde 225 cm Høyde 120 cm sammenslått

Lasterampe Bredde 90 cm Lengde 225 cm Høyde 120 cm sammenslått
23 171 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
24 586 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
25 585 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.