DOBBELTGULV 3-SKUFFER
Optimaliser dine lagringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv. Takket være de lange uttrekkbare skuffer får man god oversikt over materialer og verktøy, samtidig som det ligger trygt og skjult i bilen. Dette dobbeltgulvet består av 3 skuffer, hvorav to betjenes fra bakdøren og en fra sidedøren.
14.133 NOK

Dobbelgulv

Forhøyet gulv, bunnskuffer, undergulv, Smart floor, dobbeltgulv eller det vi kaller dobbelgulv, har mange navn. Uansett navn har vårt dobbelgulv blitt en av våre mest populære løsninger og er en utmerket måte for å komme til det man trenger raskt og enkelt. Dobbelt gulv utnytter plassen i bilen maksimalt med smarte skuffer eller rom. I vår standard utførelse medfølger 3 bunnskuffer, derav en sideskuff ved skyvedøren. Mulighetene er mange, og med våre dobbelgulv kan du kombinere høye skuffer med dobble lave bunnskuffer, skinnesystem ved bak og/eller sidedører og mye mer. Finner du ikke det du leter etter, så ta kontakt og vi hjelper deg finne produktene som er perfekte for nettopp dine behov.
Velg en annen kategori

Dobbeltgulv H:220mm med 2stk skuffer. Passer til Nissan Navara DC

Opphøyet gulv med uttrekkbare skuffer som passer til Nissan Navara.
9 807 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dobbeltgulv Ford Ranger 2-skuffer H:220mm

Dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer. Passer Ford Ranger.
10 056 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dobbeltgulv Isuzu D-Max 2-skuffer H:220mm

Opphøyet gulv med uttrekkbare skuffer. Passer Isuzu D-Max.
10 056 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dobbeltgulv H:220mm med 2 skuffer til Mitsubishi L200 Double Cab

Opphøyet gulv med 2stk uttrekkbare skuffer som passer til Mitsubishi L200 Double Cab.
10 257 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dobbeltgulv Fiat Fullback 2-skuffer H:220mm

Opphøyet gulv med uttrekkbare skuffer. Passer Fiat Fullback.
10 257 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Dubbeltgulv Toyota Hilux 2-skuffer H:220mm

Dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer som passer Toyota Hilux.
10 505 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.