koblingssett inverter og batteri

Her finner du koblingssett for inverter og batteri.

Koblingssett til inverter 300-700W

Koblingssettet leveres med kabler, sikring, batterivakt og kabelsko for enkel installasjon.
1 809 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Lader D250SA 20A Ctek

D250SA Den nye tekniken mellom startbatteri og forbruksbatteri
3 616 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Lader Smartpass 120 ctek

Lader Smartpass 120 ctek
3 811 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?