V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
8.307 NOK

Bilinnredning Renault

Som et av Europas største bilkonsern har Renault vært smarte og valgt et populært modellutvalg, som også lokker kunder på grunn av en generelt lav pris. Renault dekker alle kunders størrelseskrav, og Work System dekker alle innredningskrav.
Vår bilinnredning passer Renault perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Bilinnredning til venstre side Priseksempel 4947 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 83 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 4841 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 39 produkter i kategorien
Dobbeltgulv og forhøyet gulv hjelper deg å få maksimal plass i arbeidsbilen. Priseksempel 15625 NOK

Dobbeltgulv

Dobbeltgulv (forhøyet gulv) er et godt eksempel på utstyr som skaper store oppbevaringsmuligheter, tilgjengelighet og ergonomi. Samtidig frigjøres avlastningsflater og gir mulighet for ytterligere innredning oppå dobbeltgulvet.
Vis 20 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 9911 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien
Eksempler på bilutstyr/tilbehør er plastboksene våre Priseksempel 26 NOK

Bilutstyr og Tilbehør til bilinnredning

Smartboks, avdelere, plastbokser, skuffeinndelere, sortimentholdere, stigeholdere og permstativ er en del av tilbehøret vi kan tilby til våre bilinnredninger.
Vis 93 produkter i kategorien
Verktøytavler til din arbeidsbil. Priseksempel 1164 NOK

Verktøytavler

Verktøytavler for bruk innvendig og til bakdører.
Vis 15 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?