Ekstralys og arbeidslys

Vi monterer og markedsfører et velprøvd utvalg av ekstralys og arbeidsbelysning, for eksempel lavtbyggende, vanntette og holdbare LED-lyskastere, for krevende utemiljøer. Innvendig finnes det for eksempel LED-sløyfer for takmontering, også disse utelukkende med LED-lys. Disse kan for eksempel kobles til en knapp, en IR-sensor, et tidsrelé eller transportbilens originallys. Våre ekstralys og arbeidsbelysninger er nøye utvalgt, og vi tester alltid produktene våre grundig før vi slipper dem på markedet, for eksempel for korrosjon og lystester. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.
Ekstralys og LED-ramper på din arbeidsbil eller personbil Priseksempel 787 NOK

Ekstralys og LED-ramper

ACT-testede ekstralys og LED-ramper med lang brennetid. Vi har modelltilpassede sett i ulike lengder for montering både innfelt i grillen og på frontbøyle.
Vis 24 produkter i kategorien
Løse ekstralys og tilbehør Priseksempel 148 NOK

Ekstralysfester og tilbehør

Feste for ekstralys og tilbehør til ekstralys.
Vis 14 produkter i kategorien
Arbeidslys til ditt kjøretøy. Priseksempel 237 NOK

Arbeidslys

Belysning for og i kjøretøyet gjør det lettere å se og finne verktøy og sortiment på mørke arbeidsdager.
Vis 16 produkter i kategorien
Tilbehør til arbeidslys – styresystem, tastatur og kabler. Priseksempel 174 NOK

Tilbehør Arbeidslys

Tilbehør til arbeidslys – styresystem, tastatur og kabler.
Vis 11 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?