Hvem er Work System?
Se vår historie for å lære mer om Work System og våre verdier.
Ctek lader

Lader D250SA 20A Ctek

Art. nr:928-D250SE

D250SA Den nye tekniken mellom startbatteri og forbruksbatteri
3 616 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 210 mm
Høyde: 110 mm
Bredde: 65 mm
Vekt: 0.0 kg

Informasjon

Monteringstid: 30 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 24 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Kraftig innebygd lading når du er på veien D250SA som en prisvinnende svensk teknologi gjør det mulig for dobbel inngang for deg å nyte mer av bilen med maksimal batterikapasitet og er den perfekte laderen for kjøretøyet uten tilgang til strømnettet. D250SA er en helautomatisk, 5-trinnslader med opp til 350 A av strøm til alle tjenester 12V batterier med bly-syre 40-300 Ah, inkludert våt, EFB, MF, Ca / Ca, AGM og gel. Det har valgbare ladespenning for AGM og bruke makt gjennom dobbel inngang fra generatoren, sol og vind. Når batteriet er fulladet D250SA å automatisk omdirigere vedlikeholdslading strøm til batteriet. D250SA kan opprettholde en stabil effekt på 20 A til kjøretøy som er utstyrt med smart ECU kontrollert generatorer og har også en temperatursensor for optimal lading uansett værforhold. 20 En helautomatisk temperaturkompensert lading for batterier fra 40 -300 Ah under kjøring dobbel inngang (solcellepanel og generator i parallell) er kompatibel med smart generator batteri Separation Erstatning av dioder og VSR releer Solpanel kontrolleren med maksimal strøm Point Tracking (MPPT) valgbar AGM alternativer - 14,4 V eller 14,7V maksimal belastning for forbedret batteriytelse og temperatursensor for å kompensere for varme eller kalde værforhold Sprut og støvbeskyttelse (IP65) kompatibel med SMART 120 for maksimal effektstyring 140 En løsning 11.5-23V inngang, utgang 25A 14,4 V, 20A maks Backstrom * tilsvarende mindre enn 1 Ah / måned temperatur -20 ° C til + 50 ° C (-4 ° C til + 122 ° F) Batterityper typer~~POS=HEADCOMP Alle typer bly-syrebatterier, 12V, våt, MF, Ca / Ca, AGM, EFB, GEL batteri kapasitet 40-300Ah garanti 2 år IP65 Ripple ** mindre enn 4%

Lader D250SA 20A Ctek

D250SA Den nye tekniken mellom startbatteri og forbruksbatteri
3 616 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?