EU GODKJENT FRONTBØYLE SVARTLAKKERT
Vår populære EU frontbøyle er produsert i SS2333 rustfrie rør med diameter på 63mm, og er svartlakkert. Materialet er et svært holdbart og ruster ikke. Frontbøylene er godkjente av EU (EC/78/2009). Våre LED lys, LED barer, Hella lamper eller LED lamper passer perfekt på de ferdigsveisede festene. Frontbøylen er tilpasset til hver enkelt bilmodell og kan monteres enkelt.
5.490 NOK

Styling

Frontbøyler, stigtrinn, vindavvisere, skjermbreddere og panserbeskyttelse er noen eksempler på utvendig tilbehør for styling av transportbilen. Frontbøylene våre løfter inntrykket av bilens front, gjør det mulig å montere ekstralys og beskytter fronten mot støt. Vi har et stort utvalg av LED-lys. Vi har modelltilpassede sett i ulike lengder for montering både innfelt i grillen og på frontbøyle. Stigtrinn gir enklere ut- og innstigning i pickuper og lignende. Med vindavviser kan vinduet være åpent selv om det regner, luftsirkulasjonen forbedres duggingen reduseres. Våre panserbeskyttelser er tilpasset hver bilmodell, reduserer steinsprut på frontruten, leder bort luftstrømmen og gjør at færre insekter setter seg fast på ruten. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.
Frontbøyler og siderør til markedets beste priser Priseksempel 934 NOK

Frontbøyler

Modelltilpassede frontbøyler med enkel montering, rustfrie og av høy kvalitet.
Vis 21 produkter i kategorien
siderør Priseksempel 2392 NOK

Siderør

Rustfrie siderør for lettere inn- og utstigning i bilen bil samt for beskyttelse av terskler.
Vis 9 produkter i kategorien
Dørstiger og slepekroktrinn hos Work System Priseksempel 1737 NOK

Dørstige og slepekroktrinn

Modelltilpassede dørstiger og slepekroktrinn som forenkler inn- og utstigning.
Vis 8 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?