Ekstralyssett

Ekstralys og LED lysbjelke eller LED bar til de som trenger ekstra kraftig lys i trafikken eller til arbeids- eller personbilen. Du får bedre og mer pålitelig langlys og oppdager lettere vilt og andre farer på veien. LED-lysbjelkene er ACT-testet (Anti-korrosjonstest), så de tåler saltingen på norske vinterveier. De er også lystestet, hvilket sikrer høy lyskvalitet og lang levetid. Alle produktene leveres med garanti og prisene klarer sammenligning. Med den nyeste teknologien i produktene får du også best mulig fjernlys. Finner du ikke det ekstralyset eller den LEDbar du leter etter, hjelper vi til med å finne riktig produkt.

2 stk Hella Ekstralys 172 mm Compact (Krom).

172 mm Compact LED ekstralys.
1 936 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
2 058 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

3st Hella Eksralys 222mm

Fjernlys med positionslys, 222mm ekstralys.
3 704 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.