Bilinnredning høyre side

Bilinnredning på høyre side i en transportbil er ofte et supplement til innredningen på venstre side. Men den kan også like gjerne fungere for seg selv, alt avhenger av hvilket behov du har. Vi tilpasser innredningen slik at den fungerer best mulig for deg og din virksomhet. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

H-SDH4-420 Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Bilinnredning med lett tilgjengelige skuffer som effektiviserer arbeidet. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
12 855 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-260 Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Bilinnredning med enkel tilgang til de uttrekkbare skuffene ved bilens sidedør. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
11 621 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Bilinnredning H-BAS er inngangsmodellen til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
5 292 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-ENKEL Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

En bilinnredning med god plass til verktøyesker og verktøy. Passer Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
6 607 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-420 Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L1H1

En bred innredning med lett tilgjengelige skuffer som passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L1H1.
11 667 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-260 Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L1H1

En smal innredning med lett tilgjengelige skuffer som passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L1H1.
11 344 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?