Bilutstyr og Tilbehør til bilinnredning

Kompletter innredningen med tilbehør og bilutstyr som passer for nettopp deg. Det mest populære tilbehøret er modulbokser, sortimentskuffer og skuffeinndelere. Våre modul- og transportbokser er tilpasset våre systemer, og sitter perfekt i bilinnredningen. Modulskuffene har transparent front og avdeler som tillegg, noe som gjør det enkelt å se og fordele innholdet. De slitesterke transportboksene kan brukes både på overhyller og i innredningssystem med hyllebredde på 260 mm og 410 mm. Sortimentholdere og sortimentskuffer er smarte tilbehør som for eksempel holder skruer, muttere og mindre deler på plass. Sortimentholderen monteres enkelt rett under en hylle. For best mulig orden og oversikt finnes også avdelere til våre skuffer og hylleplater, det er bare du som setter grensen for kombinasjoner. Alle våre systemer, inkludert verktøytavler, har stansede hull som gjør det enkelt å tilpasse og komplettere innredningen med for eksempel kroker og Smartboks (et smart rom til tenger, lange bor, limtuber osv.) som finnes med flere ulike funksjoner og størrelser. Annet tilbehør som permstativ, Festool-rom (til for eksempel vater og Festool-skinner osv.), skrustikke med utfellbart stativ og vår storselger, stigeholder på skinne for rask tilgang når det trengs. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.
Tilbehør for hyller til bilinnredningen Priseksempel 26 NOK

Tilbehør hyller

Modulbokser, transportkasser og hylledelere er eksempler på tilbehør til hyller.
Vis 8 produkter i kategorien
Tilbehør for skuffer til bilinnredningen Priseksempel 193 NOK

Tilbehør skuffer

Skap orden med f.eks. skuffeinndelere og skuffeinnsatser.
Vis 30 produkter i kategorien
Kroker og annet tilbehør til gavler og verktøytavler Priseksempel 29 NOK

Tilbehør gavler og verktøytavler

Kroker, smartbokser og annet tilbehør til gavler og verktøytavler.
Vis 24 produkter i kategorien
Sortimentvesker og sortimentskuffer til bilutstyret ditt Priseksempel 372 NOK

Sortimentvesker og holdere

Her finner du ulike sortimentvesker og innsatser
Vis 10 produkter i kategorien
Øvrig bilinnredning til din arbeidsbil Priseksempel 47 NOK

Annet tilbehør

Skrustikke, stigeholder og tilbehør til flasker
Vis 24 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?