A20 Skilt

Ved arbeid på vei brukes A20-skilt – Advarsel for veiarbeid. Våre takskilt med budskap er først og fremst ment for å varsle trafikanter. Og skape en sikrere hverdag for personalet. Da vi hadde sørget for dette, tok vi tak i aerodynamisk design og kvalitet. Med våre lavtbyggende skilt reduseres luftmotstanden og dermed drivstofforbruket. Den lave profilen gir også et diskré og pent utseende på bilen, sammenlignet med gamle, tradisjonelle skilt.
2 253 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

TMA lys L8H - Master

Mulig å koble 3 slaver til det.
4 106 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Holder for 5st A20 skilter normal størrelse

Holder for å henge opp A20 plastplater. A20 skal være i normal størrelse.
1 039 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
1 061 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
49 181 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?