Hvem er Work System?
Se vår historie for å lære mer om Work System og våre verdier.

Magnetisk A20 Skilt 900mm

Art. nr:I81-MAG-A20

1 061 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 790 mm
Høyde: 720 mm
Bredde: 2 mm
Vekt: 0.2 kg

Informasjon

Monteringstid: 1 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 24 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Alle skilt kan leveres i henhold til norsk standard når det gjelder farge og bilde, men kunden er selv ansvarlig for at forskrifter og retningslinjer vedrørende varsling følges.
36 404 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
2 253 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
34 723 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

TMA lys L8H - Master

Mulig å koble 3 slaver til det.
4 106 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
36 512 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
37 278 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?