Venstre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Så når vi skriver venstre side, så mener vi full lengde på våre bil-innredninger tilpasset nettopp din bilmodell. Venstre side av bilen har normalt ikke sidedør, og vi kan derfor utnytte varerommets fulle lengde for innredning. Våre innredning til venstresiden har som standard full vareromslengde, der innredningen har en dybde på 410 mm. Men selvfølgelig kan vi plassere våre reoler i full lengde på høyre side også.
Velg en annen kategori

Verktøtavle høyre bak Vito L2

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan.
2 596 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Verktøtavle høyre bak Vito L2

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan.
2 867 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Verktøytavle høyre bak Citan og Kangoo L1

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
2 876 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Verktøytavle venstre bak Vito L3

Formskåret verktøytavle som passer bak skyvedør på passasjersiden
3 681 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Citan Lang, NV250 L1 & Kangoo Express L1H1

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Mercedes Citan Lang, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express L1H1
4 038 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Mercedes Vito Mixto Ekstra Lang

En bilinnredning som passer perfekt til mindre sortiment. Passer til Mercedes Vito Mixto Ekstra Lang.
4 083 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.