INVERTER PROSINE 1800I/12V
Vår velprøvde omformer, som kan ta startstrømmer opp til dobbelt nominell effekt. Rimelig med mange installasjoner i kommersielle kjøretøy som busser, servicebiler etc. Ren sinusformet bølge med god funksjon for alle typer utstyr. Roterbar skjerm for enkel lesing og kontroll.
13.392 NOK

Elektronikk, luft og fjæring

Hos Work System finner du alt til transportbilen. Funksjonelle og smarte løsninger for elektronikk og strømforsyning blir stadig viktigere. En inverter eller spenningsomformer hjelper deg å gjøre likestrømmen fra batteriet om til vekselstrøm, f.eks når du trenger 230 V til maskiner eller verktøy. Ekstra batteri eller lader i bilen kommer godt med når du har mange maskiner og verktøy. De fleste av våre produkter finnes som løse deler eller sammensatt i ferdige sett.
Work Systems inverter til din arbeidsbil Priseksempel 374 NOK

Invertere

Her finner du invertere og spenningsomformere for konvertering av 12 V likestrøm til 230 V vekselstrøm for elektriske maskiner og verktøy.
Vis 13 produkter i kategorien
Batterier og lading hos Work System Priseksempel 1782 NOK

Batterier og lading

Ekstra batterier og lader er nyttig hvis det brukes mange forskjellige elektriske komponenter i transportbilen.
Vis 5 produkter i kategorien
230 V-løsninger til ditt bilutstyr Priseksempel 232 NOK

230 V-løsninger

Tilbehør og løsninger for strøm, som strømuttak, tilkoblingssett og skjøtekontakter for 230 V.
Vis 13 produkter i kategorien
Trykkluft som passer utmerket til mindre arbeid fra arbeidsbilen Priseksempel 2659 NOK

Trykkluft

Kompressor for trykkluft
Vis 2 produkter i kategorien
Koblingssett og batterier til din arbeidsbil Priseksempel 1809 NOK

koblingssett inverter og batteri

Her finner du koblingssett for invertere og batteri.
Vis 3 produkter i kategorien
Hjelpefjærer til din arbeidsbil Priseksempel 4009 NOK

Hjelpefjærer

Hjelpefjærer – økt komfort og sikkerhet for deg som kjører med mye last.
Vis 4 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?