Takstativ

Svenskprodusert takstativ og lastebøyler i kategorien takutstyr er utviklet for å ha så lavt og slankt design som mulig. Et av markedets laveste takstativ, som gjør det mye lettere når bilen skal inn i et parkeringshus eller lignende. Våre takbøyler er produsert i ekstrudert aluminium (6063 T6) med naturanodisert overflate som gjør at de tåler tøffe miljøer, og de blir dessuten pene. Da vi utviklet takstativene våre, tenkte vi enkelhet og funksjonalitet for våre lastebøyler.

Takstativ 2stk Citan & Kangoo

2stk takstativ til Citan & Kangoo
2 330 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takstativ 3stk Crafter & Sprinter

3stk Takstativ til Crafter & Sprinter
3 953 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takstativ 2stk Crafter & Sprinter

2stk Takstativ til Crafter & Sprinter
2 616 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takstativ 3stk 1500MM til Mercedes VITO

3 stk 1500MM Takstativ til Mercedes Vito
3 789 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takstativ 2 stk 1500MM Mercedes VITO

2 stk Takstativ til Mercedes Vito
2 507 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takstativ 3stk Citan & Kangoo

3stk takstativ til Citan & Kangoo
3 629 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?