Sett

Her finner du modelltilpasset beskyttelseskledning som isolerer og er lyddempende. Vegger og tak er i sandwich polypropylen (plast), som gir lavere vekt sammenlignet med mange andre materialer, samt at de ikke trekker til seg fuktighet.

Kledning Vegger & tak til Citan & Kangoo L2

Beskyttelseskledning vegg & tak
5 264 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kledning komplett til gulv, vegger og tak Citan & Kangoo L2

Kledning komplett til Citan & Kangoo L2
7 861 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kledning komplett til gulv, vegger og tak Citan & Kangoo L1

Kledning komplett til gulv, vegger og tak
7 318 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kledning Vegger & tak til Vito L2H1

Beskyttelseskledning vegg & tak
8 250 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
4 659 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kledning Vegger & tak til Vito L3H1

Beskyttelseskledning vegg & tak
10 066 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?