Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-BAS Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen på venstre sode. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & CitroenJumper L2H2.
7 308 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L3H2

Bilinnredning V-BAS er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L3H2.
8 828 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LSB Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

En enklere løsning av vår populære innredning. Her får du både skuffer og hyller. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
12 225 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

En bilinnredning med gode lagringsmuligheter til både verktøyesker & modulbokser. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
13 057 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LSB Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L3H2

En enkel løsning av vår populære bilinnredning. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L3H2.
13 964 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL PLUS Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Med V-Enkel Plus får du god orden med hjelp av smarte modulbokser. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
14 366 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.