Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-ENKEL Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

En bilinnredning med gode lagringsmuligheter til både verktøyesker & modulbokser. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
15 089 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Med en miks av skuffer og hyller er dette en meget populær bilinnredning. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
19 238 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L3H2

Med en miks av skuffer og hyller er dette en meget populær bilinnredning. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L3H2.
22 636 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-PRO Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Med denne bilinnredningen får du godt om plass i både hyller og skuffer. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
23 940 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 PLUS Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Med en miks av skuffer, modulbokser og hyller er dette en meget populær bilinnredning som passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
20 442 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-MAX Bilinnredning til Boxer, Ducato & Jumper L2H2

En bilinnredning med mange skuffer som gir gode lagringsmuligheter. Passer til Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2.
29 130 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?