Bilinnredning høyre side

Bilinnredning på høyre side i en transportbil er ofte et supplement til innredningen på venstre side. Men den kan også like gjerne fungere for seg selv, alt avhenger av hvilket behov du har. Vi tilpasser innredningen slik at den fungerer best mulig for deg og din virksomhet. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

H-SDH4-420 Bilinnredning til Mercedes Vito Lang

En bred innredning med lett tilgjengelige skuffer som passer til Mercedes Vito Lang.
11 776 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Mercedes Vito Lang

En smal bilinnredning til høyre side som passer til Mercedes Vito Lang.
5 134 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-ENKEL Bilinnredning til Mercedes Vito Lang

En kort bilinnredning med god hylleplass som passer til Mercedes Vito Lang.
6 349 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Citan Lang, NV250 L1 & Kangoo Express L1H1

Liten smidig innredning til høyre side som passer til Mercedes Citan Lang, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express L1H1.
5 069 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-260 Bilinnredning til Mercedes Vito Lang

En innredning med lett tilgjengelige skuffer. Passer til Mercedes Vito Lang.
11 621 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-420 Bilinnredning til Mercedes Sprinter Standard L2H2

En bilinnredning med lett tilgjengelige skufffer ved sidedøren. Passer til Mercedes Sprinter Standard L2H2
16 156 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?