Säkerhetslås

I en tid där det tyvärr är vanligt med inbrott i fordon med värdefull last så som verktyg och maskiner m.m. så är dessa säkerhetslås en stor hjälp. De finns i fler a olika modeller där man t.ex. låser varje gång med nyckel alternativt där låset låser sig när man slår igen dörren till de mest avancerade modellerna som man kan App styra och som dessutom ger en data på vem och när dörrarna varit öppna.

Ekstra sikkerhetslås til 2 dører

Gjør bilen din tyverisikker
4 171 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås til 3 dører

Gjør bilen din tyverisikker
4 726 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 2 dører

Låser seg selv når du lukker døren
5 979 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 3 dører

Låser seg selv når du lukker døren
6 938 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.