Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-LS3 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

En bilinnredning med skuffer på kulelagerskinner og godt om hylleplass. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
11 644 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinnredning med gode lagringsmuligheter til verktøyesker & plastbokser. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
7 470 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L3H1

En populær innredning med både skuffer og hyller. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L3H1.
14 379 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-PRO Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

V-Pro er storselgeren med både skuffer og hyller. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
15 079 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L3H1

Bilinnredning med godt om hylleplass. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L3H1.
10 322 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-PRO Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L3H1

Bilinnredning med gode lagringsmuligheter i hyller og skuffer. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L3H1.
15 913 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?