Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

V-Bas Bilinnredning er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L1H1.
3 874 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
4 492 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1.

En enkel bilinnredning med god hylleplass som passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L1H1.
5 730 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L3H1

Bilinnredning V-Bas er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L3H1.
6 110 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinnredning med gode lagringsmuligheter til verktøyesker & plastbokser. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
6 641 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL PLUS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1.

Med V-Enkel Plus får du godt om lagringsplass i din Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1.
7 255 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.