Venstre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Så når vi skriver venstre side, så mener vi full lengde på våre bil-innredninger tilpasset nettopp din bilmodell. Venstre side av bilen har normalt ikke sidedør, og vi kan derfor utnytte varerommets fulle lengde for innredning. Våre innredning til venstresiden har som standard full vareromslengde, der innredningen har en dybde på 410 mm. Men selvfølgelig kan vi plassere våre reoler i full lengde på høyre side også.
Velg en annen kategori

V-BAS Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
3 665 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

V-Enkel bilinnredning med god hylleplass. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
5 113 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

V-LS3 er en populær innredning med både skuffer og hyller. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
8 447 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-LB6 Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.

V-LB6 har en lett tilgjengelig skuffeseksjon innenfor bakdørene. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
11 678 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.