Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-LS3 Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

V-LS3 er en populær innredning med både skuffer og hyller. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
9 751 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

V-Enkel bilinnredning med god hylleplass. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
5 895 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
4 498 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LB6 Bilinnredning til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.

V-LB6 har en lett tilgjengelig skuffeseksjon innenfor bakdørene. Passer til Citroen Nemo, Fiat Fiorino & Peugeot Bipper L1H1.
13 389 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?