Velg en annen kategori
Rostfri flakbåge Toyota HiLux 2016-.

Rustfri veltebøyle til Toyota HiLux 2016-.

Art. nr.931-HI-Y16-RB

Veltebøyle med pen design som passer alle biler (unntatt biler med gitter, rolltops og planlokk). Høyglanspolert rustfritt 76mm stål. Ekstralys går å montere med hjelp av ekstralysfester.
Alle monteringsdetaljer følger med.
NB! Passer ikke med det høye bremslyset.

Totalmål

700mm
600mm
1700mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

10.0kg
120min
6 dager
12mnd
X
8 968 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.