Rolltop

Med rolltop beskytter du innholdet på lasteplanet. Rolltop fungerer som en gardin/sjalusi som du enkelt kan rulle inn og ut. Ved transport av stor last kan rolltoppen stilles helt åpen, halvåpen eller helt lukket, med lås, for å beskytte verktøy og utstyr. Lasteplanet beskyttes mot elementene, og lamellene er produsert i aluminium for et best mulig resultat.

Rolltop Ford Ranger WildTrak 2012-.

Markedets mest fleksible rolltop i helsvart og med enkel montering.
21 035 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rolltop Ford Ranger med vanlig plan 2012-

Vår fleksible rolltop er et perfekt tillbehør om man vil ha god beskyttelse av planet.
21 035 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rolltop Nissan Navara 2016-.

Markedets mest fleksible rolltop i sort, enkel å montere.
21 035 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Siderails (rustfrie) til Rolltops

Siderails (rustfrie) til Rolltops (par) 150 cm
1 871 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Lås til baklem

Rustfri lås til baklem
726 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Rekkverk 175cm

Inneholder kit for å klemme rundt rails (4stk) och (2stk) rørrekken som er 175cm.
4 093 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?