Hvem er Work System?
Se vår historie for å lære mer om Work System og våre verdier.

Retningsstyrt Varsellys

Art. nr:83-SL-H3-B12-K2

Retningsstyrt Varslslys
931 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 113 mm
Høyde: 28 mm
Bredde: 9 mm
Vekt: 0.1 kg

Informasjon

Monteringstid: 45 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 12 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Varslslys gir en klar oransje blink for å gjøre personer oppmerksomme på kjøretøyet under arbeidet. Advarselslysets posisjon er fordelaktig på et takstativ, som også kan settes på bilen. Du kan også synkronisere produktet. Spesifikasjon: 12 og 24V DC 3m kabel. Aluminiumshus IP67-klassifisering ECE REG65.

Retningsstyrt varsellys rund (st)

Blitzlys rund LED Gul, Retningsstyrt lys 40 x 25 mm.
873 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Retningsstyrt Varsellys

Retningsstyrt Varslslys
931 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?