Du har valgt Citroën
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Varmere/varmesystemer

Ettermontering av varmer - slutt med isskraping! Dieselvarmer, kupévifte, vannvarmer og skapvarmer er for dig som prioriterer god komfort og godt kjøremiljø i hverdagen. Hvis du ikke vil skrape bilvinduene om vinteren, mens du eliminerer kaldstarter, er en varmer det beste valget. Med en dieselvarmer, motorvarmer og kupévarmer løser du problemet med kylde og møter dagen med en varm bil uten tåke og is på vinduet. I varerommet på nyttekjøretøyet kan vi tilby dieselvarmere for samme klima som i førerhuset. Vi hjelpe deg gjerne med å finne de riktige produktene og tilpassingene for dine spesifikke behov.
Velg en annen kategori

Start og effektregulator 12/24 V

Betjeningselement, start- og temperavelger Webasto
931 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Vannbåren varme, sett

Vannbåren varme, radiator.
6 404 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.