Frontbøyler

Frontbøylene våre er modelltilpasset for hver bilmodell, og monteres enkelt på bilen. En frontbøyle løfter inntrykket av bilens front og gjør helt enkelt bilen penere – og du kan enkelt montere ekstralys eller en LED-rampe på den for bedre sikt i mørket. Den beskytter også fronten mot støt. Vi legger stor vekt på kvalitet, og bøylene våre er alltid rustfrie, noe som sikrer at bøylens utseende bevares selv når du kjører i snø og regn. De er også høyglanspolert for et best mulig utseende. Siderør, eller sidestep, som det også kalles, gir enklere ut- og innstigning i pickuper og lignende. Dessuten får bilen et heftigere utseende, og dørtersklene beskyttes. De finnes i ulike størrelser avhengig av kjøretøytype. Siderørene beskytter også mot en del støt, er rustfrie og høyglanspolert for et best mulig utseende.

Svart frontrör (Citybåge) till VW T6.1 2020-.

Citybåge (svart) som ger din bil ett unikt utseende.
4 735 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Siderør uten steg til VW Transporter T5, T6 (L2) 2015-.

Siderør gir bilen et pent utseende, og beskytter mot lette støtskader.
4 664 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takbøyler med lys bak Crafter 2017- med høyt bremselys (60mm).

Bakre topp- bue/lyktebøyler for montering på tak med 2 stk 18 W arbeidslys
6 669 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Ekstralysfeste til VW Caddy 2010- (til 2020)

Bare frem til modellåret 2020! Rustfritt ekstralysfeste til 3stk. lys eller LED-bjelke.
2 366 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takbøyler for montage bak med LED arbeidslys - passer til VW Crafter

Bakre topp- bue/lyktebøyler for montering på tak med 2 stk 18 W arbeidslys
6 402 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takbøyler for montage bak - passer til VW Transporter T5 og T6 2016- .

Takbøyler (40mm) for montage bak - passer til VW Transporter T5 & T6.
4 143 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?