STIGTRINN OG FRONTBØYLER CITROEN BERLINGO Til 2018

Gi bilen et tøffere utseende med våre stigtrinn, siderør og som i tillegg beskytter mot slag. Alle våre stigtrinn er modelljusterte for hver bilmodell Du kan også montere stigtrinn som gjør det enklere å komme inn i bilen for eksempel til din pickup. Vi har to standardfarger til våre stigtrinn; svart (matt) og høyglanset polert (blank) for beste utseende.. Med våre frontbøyler får du et pent design og kan enkelt montere ekstralys slikt LED-Bar og LED-bjelker. Vi har to forskjellige standardfarger til våre frontbøyler; høyglanspolert/blank eller matt svart og alle våre frontbøyler er modellspesifika. En frontbøyle beskytter også fronten mot støter og vi har EU-godkjente kufangere på lager som standard, for rask levering. Vi legger stor vekt på kvaliteten på våre produkter derfor er våre frontbøyler, stigtrinn og siderør alltid i rustfritt stål som standard for å klare snø og regn. Ikke null med å kontakt oss om du har spørsmål gjeldende våre stigtrinn, frontbøyler og kufangere! Ved montasje av stigtrinn og frontbøyle, medfølger det instruksjoner for hvordan du monterer dette på egen hånd og vi vil selvsagt montere dette for deg, hvis du trenger det. Vi er lokalisert over hele landet og har hele 35 forskjellige serviceverksteder.

Frontbøyle høy (ikke godkjent ved kontroll)

Rustfri i 60 mm rør, med plass til tre ekstralys. (ikke godkjent ved registrering)
5 039 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll).

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll). Passer til Berlingo og Partner.
5 445 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Frontbøyler

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?